Heving & Hägglund Logotype

Vi söker nu en driven projektchef till vår byggserviceavdelning.

Tjänst: Projektchef till vår byggserviceavdelning
Kontaktperson: Magnus Jansson
Telefonnummer: 070-319 48 46
E-post: peter.svensson@hevingohagglund.se

Heving & Hägglund breddar sin verksamhet och har en god orderingång. Vi söker nu en driven projektchef till vår byggserviceavdelning.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektchef på Heving & Hägglund du att ansvara över ett antal engagerade platschefer samt vara verksamhetsstöd till arbetschefen. I rollen ingår att i samverkan med arbetschefen bidra att verksamheten bedrivs i enlighet med lagar, avtal och gemensamt uppsatta mål. Du har en central roll i verksamheten där du operativt ansvarar för personal, planerings och uppföljningsarbete. Du ser till att verksamheten ständigt motsvarar marknadens och företagets krav på kvalitet, personal, kompetens och leverans och rapporterar till Arbetschef Magnus Jansson. Våra kunder är stat och kommun, fastighetsägare och övriga samhällsprojekt.

Kompetensprofil

Du är entreprenör med utpräglat lönsamhetsfokus och en god problemlösare med en stark förmåga att skapa, utveckla och upprätt hålla goda relationer, både internt och externt. Du trivs med att leda och entusiasmera medarbetare och andra aktörer som är involvera de i projekten och du verkar för en god arbetsmiljö. Du har erfarenhet av om och tillbyggnadsverksamhet. Vi tror att du i botten har gymnasiekompetens inom bygg/anläggning, alternativt en byggteknisk utbildning och erfarenhet.

Personliga egenskaper

Du skall vara strukturerad och noggrann i dina arbetsuppgifter. Du skall kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du skall vara driven och kunna ha många bollar i luften samtidigt.

Skicka din ansökan med CV till vVD Peter Svensson peter.svensson@hevingohagglund.se
Vill du veta mer om tjänsten ring Magnus Jansson 070 319 48 46.
Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Tel: 08-709 40 60
Fax: 08-709 40 62
Epost: info@hevingohagglund.se
Besöksadress : Västberga allé 60
Postadress: 126 75 Stockholm

Öppettider huvudkontor:
Mån-Fre: 07:30-17:00
Lör-Sön: Stängt

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Vi är sociala!

Vi på Heving & Hägglund är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av våra senaste nyheter.