Heving & Hägglund Logotype

Fjällenskolan

Information

Uppdragsgivare: Järfälla kommun
Referens: Jukka Oiva
Tidsperiod: 2012
Storlek: ca 300.000 kr
Entreprenadform: Totalentreprenad
Ladda ner PDF:

Allmänt

Det gamla biblioteket i Fjällenskolan, Viksjö, byggdes under våren och sommaren 2012 om till kontor och lounge. Tre nya kontorsplatser byggdes med nya väggar, träglaspartier, undertak, belysning och datauttag. I loungen platsbyggdes gradänger av regelstomme och spånskivor. Gradängerna kläddes med heltäckningsmatta och väggen bakom tapetserades med motivtapet för att skapa känslan av naturmiljö i den så kallade ”Lugna hörnan”.

Nya undertak monterades och kompletterades med armaturer samt spotlights i ”Lugna hörnan”. Befintliga glaspartier i anslutning till gradängerna filmades för att minimera risken för skadegörelse. Gradängerna kompletterades slutligen med ett platsbyggt träräcke. Ny mattläggning och målning av lokalerna, samt ommålning av befintliga partier och dörrar.

Heving & Hägglund - Byggservice - Fjällenskolan
Heving & Hägglund - Byggservice - Fjällenskolan

Kontakta oss

Tel: 08-709 40 60
Fax: 08-709 40 62
Epost: info@hevingohagglund.se
Besöksadress : Västberga allé 60
Postadress: 126 75 Stockholm

Öppettider huvudkontor:
Mån-Fre: 07:30-17:00
Lör-Sön: Stängt

Vi är sociala!

Vi på Heving & Hägglund är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av våra senaste nyheter.