Heving & Hägglund Logotype

Värdegrund

En ledstjärna i vårt dagliga arbete

Hur vill vi uppfattas av vår omvärld, våra kunder, leverantörer, anställda och allmänheten

Värde

Vi vill skapa värde i de produkter och lösningar vi levererar, därför prioriteras uppfyllandet av kundens krav och önskemål högt. Vi tar ansvar, följer upp och anammar erfarenhetsåterföring för att säkerställa att vi främjar enkla och hållbara lösningar som skapar värde åt våra kunder.

Respekt

Vi värderar den kunskap och mångfald som finns hos våra medarbetare. Vi ansvarar alla för att skapa ett bra arbetsklimat. Vi behandlar varandra såsom vi själva önskar bli behandlade: professionellt och rättvist. Vi värnar om kunden, och agerar alltid för vad som är bäst för kunden och bolaget.

Tilltro

Det ska vara enkelt och givande att göra affärer med oss och vi ska alltid hålla vad vi lovar. Kunden ska känna sig trygg med oss som byggentreprenör. Vi tar tillvara på våra medarbetares kompetens och engagemang för att skapa och behålla ett arbetsklimat där alla kan bidra.

Ansvarstagande

Genom att vi följer de lagar och förordningar som finns skapar vi produkter och lösningar av hög kvalité samt en trygg och säker arbetsplats. Vi är pålitliga och tar vårt ansvar gentemot kunder och arbetskamrater.

Etik

Vi lever som vi lär och tar vårt ansvar gentemot samhället och miljön. Jämställdhet är en ständig följeslagare i vår kontakt med människor.

Heving & Hägglund - Värdegrund - Kungsholmsskolan
Heving & Hägglund - Värdegrund - Personal
Heving & Hägglund - Värdegrund - Magnetröntgen Frescati

Kontakta oss

Tel: 08-709 40 60
Fax: 08-709 40 62
Epost: info@hevingohagglund.se
Besöksadress : Västberga allé 60
Postadress: 126 75 Stockholm

Öppettider huvudkontor:
Mån-Fre: 07:30-17:00
Lör-Sön: Stängt

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Vi är sociala!

Vi på Heving & Hägglund är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av våra senaste nyheter.