Heving & Hägglund Logotype

För studenter

Praktikplats hos Heving & Hägglund

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs, nyckeln till företagets framgång. Därför håller vi alltid dörren öppen för potentiella medarbetare som vill vara med på vår spännande resa framåt.

Vi på Heving & Hägglund renoverar, bygger om och bygger till i Storstockholm och Mälardalsregionen där vi utför uppdrag som till största delen består av ”offentliga” beställare och omfattar exempelvis skolor, sjukhus och lokalanpassningar i det ”offentliga rummet”. Vi har också en väletablerad serviceavdelning som utför serviceuppdrag, framförallt åt ramavtalade uppdragsgivare.

En praktikplats hos oss ger dig en värdefull inblick i såväl arbetslivet som i hur ett byggprojekt planeras, drivs och organiseras. Som praktikant får du vara delaktig i de förekommande arbetsuppgifter på arbetsplatsen som exempelvis att hantera beställningar av material, delta i arbetsberedningar, miljö- och skyddsronder samt medverka vid arbetsledningen av våra yrkesarbetare och underentreprenörer. Du utvecklas i din egen takt genom varierande uppgifter och du har alltid nära stöd av en erfaren handledare under din praktik.

Skicka in din ansökan

  Heving & Hägglund Byggservice - Tillagningskök Traktor Fsk Järfälla

  Kontakta oss

  Tel: 08-709 40 60
  Fax: 08-709 40 62
  Epost: info@hevingohagglund.se
  Besöksadress : Västberga allé 60
  Postadress: 126 75 Stockholm

  Öppettider huvudkontor:
  Mån-Fre: 07:30-17:00
  Lör-Sön: Stängt

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  Cookie consent settings

  Vi är sociala!

  Vi på Heving & Hägglund är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av våra senaste nyheter.